Jūsu skini?
4 posters
Minecraft Latvia :: Minecraft :: Ādiņas
Page 1 of 1
Jūsu skini?
Kādi ir jūsu chara skins?
Mans ir Hitlers..
Pic:
Mans ir Hitlers..
Pic:
Rudito- Posts : 10
Re: Jūsu skini?
;oo Nezināju ka var dabūt ādiņas ;oo
Download link pl0x
Download link pl0x
Mangoo- Posts : 2
1. Paņem atver šo : http://www.bildites.lv/images/4pws14w9ph6v33igy609.png
2. Nolādē
3. Pārsauc to par char.jpg
5. Ieej apdata mapē kur ir tava .minecraft mape
5. Atver to un ieej bin mapē un ar winrar atver minecraft.jar failu atrodi char.jpg būs vai nu mapē MOBS vai tur pat, aiztāj to.
6. Ieej spēlē un priecājies.
2. Nolādē
3. Pārsauc to par char.jpg
5. Ieej apdata mapē kur ir tava .minecraft mape
5. Atver to un ieej bin mapē un ar winrar atver minecraft.jar failu atrodi char.jpg būs vai nu mapē MOBS vai tur pat, aiztāj to.
6. Ieej spēlē un priecājies.
Envy wrote:Pagaidām lietoju šo!
Pedobear
Izskatās jau normāli, btw ja kāds lieto manu hitlera skinu tad pielieciet klāt gold boots un helm. tik smuki.
Bet kāda reāli jēga no skina? Es saprastu ja katram charam būtu savs skins, bet tā nav. Diezgan nejēdzīgi ka pārējiem speletājiem ir tāds pats skins kā tev un vini nemaz neredz to, jo viņiem visi spēlētāji respektīvi rādas ar viņu izvēlēto skinu.
EDIT* Mjā tgd iebraucu... Sapratu ka skinu var uploudot tikai tie kuri godīgi nopirkuši spēli
Bet vinalga jautājums rodas. Vai nav kāds crack lai skinu varētu aploudot citur? Manuprāt tas būtu samērā vienkārši izveidojams, un ja kāds ir kko tadu manījis tad padalieties arī ar citiem lūdzams
EDIT* Mjā tgd iebraucu... Sapratu ka skinu var uploudot tikai tie kuri godīgi nopirkuši spēli
Bet vinalga jautājums rodas. Vai nav kāds crack lai skinu varētu aploudot citur? Manuprāt tas būtu samērā vienkārši izveidojams, un ja kāds ir kko tadu manījis tad padalieties arī ar citiem lūdzams
Last edited by Chiller on Sat Dec 18, 2010 5:51 am; edited 1 time in total (Reason for editing : vairāk info ieguve)
Chiller- Posts : 1
Minecraft Latvia :: Minecraft :: Ādiņas
Page 1 of 1